Diensten.

Home  >>  Diensten.

Administratie uitbesteden.

Als belastingconsulent kunnen wij u met al onze ervaringen de goede weg op helpen. Wij helpen u met al uw administratieve zaken. Dit doen wij voor zowel kleine als middelgrote bedrijven en particulieren. Bij particulieren kunt u denken aan het aanvragen van toeslagen en het doen van de belastingaangifte. Voor bedrijven is het hebben van een kwalitatieve boekhouding profijtelijk. Het laat zien dat u inzicht heeft in de financiële situatie van uw onderneming. Uit de financiële gegevens kunt u zien of de huidige bedrijfsvoering werkt of dat er iets veranderd kan worden. Ook stellen wij uw jaarstukken op inclusief de balans van 31 december en de resultatenrekening van het boekjaar.


Hoe werkt het.

Het enige wat u hoeft te doen is het opsturen van alle facturen inclusief de losse bonnen en de uitdraai van uw zakelijke rekening. Meer hoeft u niet te doen. Wij zorgen ervoor dat uw administratie op de juiste manier geboekt wordt en sturen u de Btw-aangifte (maandelijks of per kwartaal) en de jaarrekening. De aangifte van de inkomstenbelasting komt hier ook bij kijken. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen, wellicht met uw partner.


Salarisadministratie.

De kosten voor de salarisadministratie kunnen onnodig heel hoog oplopen voor uw als onderneming. Terwijl de kwaliteit achterblijft en het aantal correcties achteraf te hoog is kunt u hier veel geld aan kwijt zijn. Als u personeel in dienst heeft of neemt, weet u vast hoeveel er bij komt kijken. Er moeten veel zaken geregeld worden. Wij kunnen hier u bij helpen. Wij zorgen ervoor dat uw salarisadministratie in orde is. Wij kunnen hier veel zorgen van u uit handen nemen. Wij zorgen dan voor de gehele salarisadministratie evenals de aangiften en loonheffingen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de cao’s en informeren wij u hierover. Tevens kunnen wij arbeidsovereenkomsten opstellen en u hierin advies geven.

Nadat de salarisadministratie is bijgewerkt sturen wij u de loonstrookjes op via de online platform. U kunt deze altijd terug vinden. De belastingaangifte en het opstellen van de jaarrekening kunt u ook aan ons overlaten. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen hiervan voor uw bedrijf, in welke rechtsvorm dan ook. Ook voor particulieren verzorgen wij de belastingaangiften.


Sparringpartner

Het opzetten en voeren van een financiële is verplicht volgens de wet voor ondernemers. Máár het heeft nog vele andere voordelen om een goede administratie te hebben. Het is een middel om noodzakelijke managementinformatie te verkrijgen. Bovendien geeft het inzicht in uw omzet, de inkoop en de kosten. Ook het betalingsgedrag van uw klanten worden inzichtelijk vanuit de administratie. En, waar nodig kan de bedrijfsvoering geoptimaliseerd worden door de koers te wijzigen.

Samen met u kunnen wij dit verwezenlijken. Wij verwerken en controleren uw administratie en zorgen voor duidelijke rapportages. Dit kan op jaarrekening, tramaar ook per kwartaal. Dit is natuurlijk aan u zelf. Een goede sparringpartner is voor veel ondernemers een uitstekende ondersteuning voor het maken van bedrijfsmatige keuzes.